Chef-monteurs (m/v)

Wegens uitbreiding, zoekt JWR voor de afdeling Utiliteit:

Chef-Monteurs (m/v)

Wil je werken in een middelgrote organisatie waarin je geen nummer bent en waar je je in een afwisselende werkomgeving bevindt? Zo kan het zijn dat je de ene week verantwoordelijk bent voor de renovatie van een winkelpand en vervolgens werkt aan een parkeergarage, BMW-garage of kantoorpand.

Onze opdrachten zijn heel divers, van klein tot groot met opdrachten in nieuwbouw- en renovatie.

Als Chef-Monteur ben je verantwoordelijk voor het project en het team waarmee je aan een opdracht werkt.  Je geeft de Monteurs instructies, signaleert afwijkingen van tekeningen en besteld specifieke onderdelen. Daarnaast houdt je periodieke werkplekinspecties, ben je verantwoordelijk voor het updaten en beheren van de werkmap en voer je tussencontroles uit.

In deze functie onderhoudt je nauw contact met de Projectleider en Werkvoorbereider Utiliteit en natuurlijk met de opdrachtgever.

Door je te presenteren als ambassadeur van JWR weet je de klanten aan je te binden.

De kandidaat:

Je hebt bij voorkeur een elektrotechnische opleiding mbo-niveau, aangevuld met een VCA Certificaat. Daarnaast ben je bekend met NEN 1010 en NEN 3140.

Je werkt graag samen in een team, bent in staat om prioriteiten te stellen en gaat flexibel om met onverwachte wijzigingen van wensen van de opdrachtgever. Je bent betrouwbaar en het nakomen van afspraken is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Je hebt daarnaast leidinggevende ervaring (team van 1-20 medewerkers).

Bij voorkeur woon je in de omgeving Arnhem-Nijmegen.

Heb je interesse?

Spreekt deze functie je aan, stuur dan je CV naar Sandy Peters, HR Functionaris, via s.peters@jwr.nl.
024-3776944.
Wij horen graag van je!