Chef-monteurs (m/v)

Chef-Monteur

JWR zoekt wegens groei een Chef-Monteur Utiliteit voor 32 tot 40 uur per week!

Dit wordt je job!

Jouw werkdag begint vandaag weer lekker vroeg! Vandaag ben jij verantwoordelijk voor een nieuwe bouw van JWR, namelijk de parkeergarage in Leiden. Heel gaaf! Vorige week was je nog een grote loods aan het bouwen, nu weer een grote parkeergarage. De opdrachten waaraan jij werkt zijn dus heel verschillend. Van een BMW garage tot aan een supermarkt, JWR is er te vinden!

Jij bent verantwoordelijk voor het project en het team waarmee je mee op pad bent. Je geeft de Monteurs instructies, signaleert afwijkingen van tekeningen en besteld specifieke onderdelen. Daarnaast houdt je periodieke werkplekinspecties, ben je verantwoordelijk voor het updaten en beheren van de werkmap en voer je tussencontroles uit.

Eind van de ochtend heb je nog kort een overleg met de Projectleider en de Werkvoorbereider van het project. Jullie bespreken samen de voortgang van het project. Alles loopt goed op schema! Je hebt namelijk in de middag nog een overleg gepland met de opdrachtgever die je graag alle laatste updates verteld over de voortgang van het project. Het gesprek met de opdrachtgever verloopt goed! De klant is tevreden en jij rijdt met een tevreden gevoel naar huis!

Dit wordt je nieuwe werkgever

JWR elektrotechniek is een middelgroot bedrijf waar men met ongeveer 50 goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers werkt met de modernste materialen en technieken. Vanuit ons mooie hoofdkantoor in Wijchen bedient JWR haar klanten door geheel Nederland.

Het bedrijf kenmerkt zich door de wens voorop te willen blijven lopen! Het bedrijf is modern, goed georganiseerd en biedt de medewerkers een omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden en vrijheden. Wij gaan op informele wijze met elkaar om, zijn betrokken en gemotiveerd en zetten samen de schouders eronder om onze doelen te bereiken!

Wat bieden wij jou?

 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden
 • Doorgroeien tot bijvoorbeeld Werkvoorbereider
 • Leuke collega’s
 • Werken aan de uniekste projecten in de regioWie ben jij?
  • Je hebt een elektronische opleiding op MBO 3 of 4
  • Je bent in het bezit van een VCA Certificaat
  • Je bent bekend met NEN 1010 en NEN 3140.
  • Je hebt ervaring met het aansturen van een team
  • Je denkt graag mee met opdrachtgevers

   

  Solliciteren: zo werkt het!

  Ben jij net zo enthousiast over functie als wij dat zijn? Dan ontvangen wij graag jouw CV! Solliciteren is mogelijk door alléén je CV te mailen naar Inge van Alst, HR Functionaris, via recruitment@jwr.nl.

  Wil je eerst nog meer weten over de functie voordat je solliciteert? Neem dan contact op met Ron Festen, Business Unit Manager Utiliteit, via 06-43446244 of r.festen@jwr.nl.

  Tot snel bij JWR!