(aankomend) Beveiligingsmonteur (m/v)

Wegens uitbreiding, zoekt JWR voor de afdeling Systemen/Beveiliging:

(aankomend) Beveiligingsmonteur (m/v)

Als beveiligingsmonteur kom je op plaatsen waar maar weinig mensen komen.

Jij geeft, samen met je collega’s, de gebruikers van het pand een veiliger gevoel. Je installeert brandmeld- installaties of systemen voor cameraobservatie, intercom, toegangscontrole of beveiliging.

Eventueel zorg je ook voor de koppeling tussen de systemen. Je legt bekabeling aan, monteert componenten, programmeert de centrale apparatuur en legt aan de klant uit hoe het systeem werkt. Samen met je collega’s verzorg je ook de storingsdiensten. Dit betekent dat je soms ‘s nachts of in het weekend wordt opgeroepen.

 

De kandidaat:

Een echte monteur beveiliging is zelfstandig en doortastend. Dat is belangrijk want je moet de wensen van de klant vertalen naar technische oplossingen maar ook soms de klant ervan overtuigen dat sommige zaken echt niet mogelijk zijn. En wanneer iets in werkelijkheid anders blijkt te zijn dan op de tekening, bedenk je zelf een alternatieve oplossing, overlegt met je interne collega’s of de opdrachtgever. Je bent dan ook klantvriendelijk, flexibel en communicatief vaardig.

 

Om monteur beveiliging te worden, heb je minimaal een afgeronde VMBO-opleiding richting Elektrotechniek nodig op. Technische vakgerichte opleidingen zoals MBV, TBV en aanvullende vakinhoudelijke cursussen zijn een pre. Daarnaast dien je in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en VCA-diploma.

Je bent bekend met de regelgevingen NEN, BORG en regeling brandmeldinstallaties.

Heb je interesse?

Spreekt deze functie je aan, stuur dan je CV naar Inge van Alst, HR Functionaris, info@jwr.nl

Wij nodigen je dan graag zo spoedig mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek.

Ben je nog te licht voor deze functie, maar wil je in de toekomst wel groeien naar een soortgelijke functie, schroom niet….en stuur toch je CV.