Servicemonteur Beveiliging

Servicemonteur Beveiliging

JWR zoekt wegens groei een Beveiligingsmonteur voor 32 tot 40 uur per week!

Dit wordt je job
Als beveiligingsmonteur kom je op plaatsen waar maar weinig mensen komen. Zo ook toen jouw werkdag op dinsdag begon. Je begint vandaag met het installeren van een aantal brandmeldinstallaties bij een klant. Nadat je dit hebt gedaan rijd je die middag door naar een andere klant.

Bij deze klant voorzie je het pand van cameraobservatie, intercom en toegangscontrole. Jij geeft samen met je collega’s de gebruikers van een pand een stuk veiliger gevoel!

Zaterdag word je plotseling vroeg uit je bed gebeld. Jij verzorgt dit weekend de storingsdienst en de poort bij de BMW dealer gaat niet meer open. Je pakt snel je spullen gaat naar de klant toe. Het blijkt een fout te zijn die gelukkig makkelijk is op te lossen!

Verder leg je bekabeling aan, monteer je componenten, programmeer je de centrale apparatuur en legt aan de klant uit hoe de verschillende systemen werken. Samen met je collega’s verzorg je ook de storingsdiensten. Dit betekent dat je soms ‘s nachts of in het weekend wordt opgeroepen. Voor jou geen probleem, want altijd van 7:00 tot 16:30 werken vind jij maar saai!

Dit wordt je nieuwe werkgever
JWR elektrotechniek is een middelgroot bedrijf waar men met ongeveer 50 goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers werkt met de modernste materialen en technieken. Vanuit ons mooie hoofdkantoor in Wijchen bedient JWR haar klanten door geheel Nederland.

Het bedrijf kenmerkt zich door de wens voorop te willen blijven lopen! Het bedrijf is modern, goed georganiseerd en biedt de medewerkers een omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden en vrijheden. Wij gaan op informele wijze met elkaar om, zijn betrokken en gemotiveerd en zetten samen de schouders eronder om onze doelen te bereiken!

Wat bieden wij jou?
Auto van de zaak
Laptop
Nieuwste smartphone
Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen
Doorgroeimogelijkheden

Wie ben jij?
Je hebt een elektronische opleiding MBO 3 of 4
Je bent in het bezit van een VCA certificaat
Je bent bekend met de regelgevingen NEN, BORG en regeling brandmeldinstallaties
Je bent monteur en wilt graag beveiligingsmonteur worden
Je bent in het bezit van vakdiploma’s

Solliciteren: zo werkt het!
Ben jij net zo enthousiast over functie als wij dat zijn? Dan ontvangen wij graag jouw CV! Solliciteren is mogelijk door alléén je CV te mailen naar recruitment@jwr.nl.

Wil je eerst nog meer weten over de functie voordat je solliciteert? Neem dan contact op met John, Teamleider S & O, via 06-44021380 of j.morlog@jwr.nl

Tot snel bij JWR!