Licht- en krachtinstallaties

JWR ontwerpt en installeert complete licht- en krachtinstallaties die bestaan uit verdeelinrichtingen, voedingskabels, kabelgoten, infrastructuur en aansluitpunten voor 230V en 400V.  De functionele vraag en uw wensen worden door onze engineers vertaald in een passende oplossing waarbij we gebruik maken van nieuwe technieken, concepten en slimme installatietechnieken.  E.e.a. altijd afgestemd met de overige bouwpartners om aanlopers tijdens de uitvoering te voorkomen. Wij engineren en werken volgens de laatste normen.

Gebouwmanagement

Installaties worden steeds intelligenter. Het automatisch regelen van verlichting, zonweringen, sturingen en koppelingen met diverse andere installaties zorgen maken een GBS noodzakelijk. JWR ontwerpt, levert, installeert en onderhoud diverse soorten van gebouwautomatisering zodat al deze installaties met elkaar kunnen communiceren. Van KNX systemen, tot DALI koppelingen.

Beveiligingsinstallatie

Beveiliging is maatwerk, elke situatie is anders en vraagt om een individuele aanpak. JWR verzorgt maatwerkoplossingen. Aan de hand van een risicoanalyse maken we een overzicht van de voorzieningen en maatregelen die noodzakelijk zijn om uw pand te beveiligen. Na de realisatie beheren en onderhouden wij uw installatie zodat het beveiligingsniveau gegarandeerd blijft.

Brandmeldinstallaties

JWR levert installeert en onderhoud als CCV erkend branddetectiebedrijf gecertificeerde brandmeldinstallaties voor diverse toepassingen. Wij bieden doordachte oplossingen variërend van kinderdagverblijven tot bewaking van productieprocessen. Met kennis van wet en regelgeving en gevoel voor realiteit  zoeken wij naar een passende beheersing van een potentieel risico.

CCTV

Camerabewaking voor gebouwen, terreinen en parkeergarages. Om de situatie in de gaten te houden, om alarmmeldingen te verifiëren en  om verdachte activiteiten te observeren en te registreren. JWR heeft een zeer ruime ervaring met het ontwerpen en aanleggen van CCTV-installaties. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden van slimme camera-oplossingen. JWR ontwerpt, levert, installeert en onderhoud diverse camerasystemen. Afhankelijk van uw wens en behoefte maken wij een compleet plan.

Communicatietechniek

Communicatie is een steeds belangrijkere factor binnen de techniek. De diverse stromen aan data moeten getransporteerd worden om te worden verwerkt en installaties te kunnen sturen. JWR levert, monteert en onderhoud diverse datanetwerken van zowel koper en/of glas

Duurzame energie

Duurzaamheid is een steeds belangrijker agendapunt. JWR ontwerpt, levert, installeert installaties met respect voor mens, maatschappij en milieu. Denk daarbij aan alternatieve energiebronnen zoals zonnepanelen al of iet gecombineerd met accuopslag, laadpalen t.b.v. elektrische auto’s, etc.

Technisch Beheer

Een installatie dient om langdurig mee te kunnen gaan, preventief te worden onderhouden. Onze service- en onderhoudsmonteurs staan 24/7 klaar om zowel preventief als correctief onderhoud aan uw installatie te verrichten.  JWR kan u ook helpen met het opstellen van een MJOP (meerjaren onderhoudsplan).  Indien gewenst kunnen wij het gehele onderhoud van al uw installaties beheren. JWR bied dan een totaal oplossing.