Monteurs

Monteurs

JWR zoekt wegens groei Monteurs Utiliteit voor 32 tot 40 uur per week!

Dit wordt je job!

Jouw werkdag begint vroeg. Dit vind jij helemaal niet erg want je rijdt voor de files weer terug naar huis! Vandaag start je bij de nieuwe BMW dealer in Nijmegen. Vorige maand was je nog bezig bij een groot ziekenhuis in de regio en het kan zomaar zijn dat je volgende opdracht weer bij een groot kantoorpand is. Heerlijk die afwisseling!

De opdrachten die jij doet zijn dus heel divers, van klein tot groot met opdrachten in nieuwbouw- en renovatie. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het aanleggen en installeren van eenvoudige en complexere elektrotechnische installaties of onderdelen daarvan. Het is vooral praktisch uitvoerend werk. Dat doe je alleen of met je collega’s.

Je monteert aan de hand van werktekeningen en werkt met de verschillende materialen en technieken zodat de klant tevreden is. Door je netjes en behulpzaam op te stellen naar klanten stel je je op als ambassadeur van JWR en weet je klanten aan de organisatie te binden.

De dag zit er weer op! Onderweg naar huis wordt je in de auto gebeld. Je manager vraagt of je de opleiding wil doen tot 1e of Chef Monteur. Je hebt de afgelopen twee jaar enorm goed je best gedaan en dit is jouw manager van JWR niet onopgemerkt gebleven! Ook doorgroeien behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Dit wordt je nieuwe werkgever

JWR elektrotechniek is een middelgroot bedrijf waar men met ongeveer 50 goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers werkt met de modernste materialen en technieken. Vanuit ons mooie hoofdkantoor in Wijchen bedient JWR haar klanten door geheel Nederland.

Het bedrijf kenmerkt zich door de wens voorop te willen blijven lopen! Het bedrijf is modern, goed georganiseerd en biedt de medewerkers een omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden en vrijheden. Wij gaan op informele wijze met elkaar om, zijn betrokken en gemotiveerd en zetten samen de schouders eronder om onze doelen te bereiken

Wat bieden wij jou?

 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden
 • Leuke collega’s
 • Werken aan de uniekste projecten in de regio
  • Wie ben jij?
   • Je hebt een elektronische opleiding op MBO 3 of 4
   • Je bent in het bezit van een VCA Certificaat
   • Je vindt het leuk om binnen een team te werken
   • Je denkt graag mee met opdrachtgevers

    Solliciteren: zo werkt het!

   Ben jij net zo enthousiast over functie als wij dat zijn? Dan ontvangen wij graag jouw CV! Solliciteren is mogelijk door alléén je CV te mailen naar Inge van Alst, HR Functionaris, via recruitment@jwr.nl.

   Wil je eerst nog meer weten over de functie voordat je solliciteert? Neem dan contact op met Ron Festen, Business Unit Manager Utiliteit, via 06-43446244 of r.festen@jwr.nl.

   Tot snel bij JWR!