Monteurs (m/v)

Wegens uitbreiding, zoekt JWR voor de afdeling Utiliteit:

Monteurs (m/v)

Wil je werken in een middelgrote organisatie waarin je geen nummer bent en waar je je in een afwisselende werkomgeving bevindt? Zo kan het zijn dat je de ene week bezig bent met de renovatie van een winkelpand en vervolgens werkt aan een parkeergarage, BMW-garage of kantoorpand.

Onze opdrachten zijn heel divers, van klein tot groot met opdrachten in nieuwbouw- en renovatie. Je werkzaamheden bestaan uit het aanleggen en installeren van eenvoudige en complexere elektrotechnische installaties of onderdelen daarvan. Het is vooral praktisch uitvoerend werk. Dat doe je alleen of met je collega’s.

Je monteert aan de hand van tekeningen en werkt met de verscheidene materialen en technieken aan een tevreden klant. Door je te presenteren als ambassadeur van JWR weet je de klanten aan je te binden.

Je hebt bij voorkeur een elektrotechnische opleiding niveau 3 en/of 4, aangevuld met een VCA Certificaat. Je werkt graag samen in een team, bent in staat om prioriteiten te stellen en gaat flexibel om met onverwachte wijzigingen van wensen van de opdrachtgever. Je bent betrouwbaar en het nakomen van afspraken is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Bij voorkeur woon je in de omgeving Arnhem-Nijmegen.

Heb je de ambitie om door te leren/groeien naar de functie van 1e Monteur of Chef Monteur dan bieden wij je deze mogelijkheid.

 

Mocht je een beginnende Monteur zijn die nog niet geheel zelfstandig aan de slag kan maar graag nog veel wilt leren, dan kun je beginnen als Hulp Monteur om zo het vak te leren kennen.

 

Heb je interesse?
Spreekt deze functie je aan, stuur dan je CV naar Sandy Peters, HR Functionaris, via s.peters@jwr.nl.
024-3776944.
Wij horen graag van je!