Martijn

Tijdens mijn eerste gesprek bij JWR wist ik het meteen, dit is een warm bad. Zonder te twijfelen schakelde we snel en binnen nog geen twee weken was ik aan het werk. Het voelde voor mezelf ook meteen goed. Ik kreeg ook meteen te horen dat er volop ontwikkelingsmogelijkheden waren en dat JWR als organisatie graag wil groeien. Mooi dat ik persoonlijk kan meegroeien met de organisatie.

Ik merkte meteen grote verschillen op met mijn vorige werkgever. Bij JWR werken we met veel minder tussenstappen en iedereen is gelijk aan elkaar, het voelt echt als een grote vriendengroep waarin jong en ouder met elkaar samenwerken. We schakelen hier dus snel en iedereen heeft zijn eigen verantwoordelijkheid. Ook stagiaires krijgen bij ons volop kansen om zichzelf te ontwikkelen, dat vind ik zelf veel zeggen over een organisatie.

Wat veel mensen niet weten is dat we enorm diverse en uitdagende opdrachten doen voor een relatief kleiner bedrijf. We zijn hier met ongeveer 50 medewerkers en we werken echt aan hele uitdagende projecten.

Gerard

Ooit ben ik bij JWR begonnen omdat ik destijds een advertentie in de krant zag staan, erg old school hé. Nu na 43 jaar werk ik nog steeds met veel plezier bij JWR. De reden hiervan? We hebben enorm veel schik onderling. Bovendien werken we hier met collega’s die echt voor elkaar door het vuur gaan en is JWR een enorm betrokken werkgever. Ook in de tijden dat ik ze nodig had.

Momenteel werk ik bij de Steenfabriek in Spijk. Dit is voor mij lekker dicht bij huis, dus ideaal. Ik werk hier aan storingen en doe het onderhoud aan onze gebouwde machines en elektra. Wat mijn werk zo leuk maakt is de diversiteit bij JWR. In al die jaren dat ik hier werk heb ik het gevoel dat ik nog steeds niet ben uitgeleerd. Waar je bij andere organisaties vaak veelal hetzelfde werk doet zijn bij ons de werkzaamheden en de projecten erg wisselend. Dit maakt voor mij het werk enorm uitdagend en leuk.

Wil jij ook werken bij JWR?

Doe dan een open sollicitatie en overtuig ons dat wij jou nodig hebben. JWR is altijd op zoek naar gemotiveerd personeel en waardeert het tonen van initiatief..