Jan Linders Supermarkten is een regionale supermarktketen. In 2014 zijn er 57 vestigingen en deze zijn te vinden in het zuidoosten van Nederland. Het bedrijf werd in 1963 opgericht door Jan Linders. Het servicekantoor en distributiecentrum zijn beide gevestigd op het industrieterrein ‘De Flammert’ in Nieuw Bergen, Noord-Limburg. Jan Linders is aangesloten bij inkooporganisatie Superunie.

Specificaties

Bruto vloeroppervlak:

1.600m2

Opdrachtgever:

Linders beleggingen

Contactpersoon:

Cor Pleunis

Architect:

Bouwbedrijf van Grunsven

Adviseur:

eigen ontwerp

Uitvoeringstijdvak:

Augustus 2009 tot november 2009

Geplande oplevering:

November 2009

Jan Linders winkel Venlo-Zuid

Tien jaar later dan de bedoeling was opende onlangs het nieuwe filiaal Jan Linders in Venlo–Zuid haar deuren. Na 34 jaar heeft Supermarkt Jan Linders haar vestiging aan de Zuidsingel (voormalige veilinghal) in Venlo-Zuid verplaatst naar de nieuwe winkelruimte onder de appartementen aan de Pastoor op Heijstraat. De nieuwe Jan Linders heeft een winkelruimte van 1.600 vierkante meter waarin 16.000 artikelen staan, hiermee zal de omzet van de winkel in Zuid moeten worden verdubbeld. Op basis van een in eigen beheer vervaardigd werkomschrijving en tekeningen is een zeer moderne winkel gerealiseerd met een frisse uitstraling.

Ook hier heeft JWR elektrotechniek de aanleg en ontwerp verzorgd van alle aanwezige elektrotechnische installaties. In nauwe samenwerking met de overige bouwpartners zijn de werkzaamheden zeer prettig en naar tevredenheid van de opdrachtgever verlopen.

Terug