Projectbeschrijving

Bruto vloeroppervlak: 1000 m2 kantoren en 500 m2 bedrijfsruimte
Opdrachtgever: Discplay International
Contactpersoon: J.W. de Rover
Architect: Architectenbureau C.M.T. Frerker te Eindhoven
Adviseur: eigen ontwerp
Uitvoeringstijdvak: mei 2008 t/m december 2008
Geplande oplevering: december 2008

Nieuwbouw JWR elektrotechniek

De ondergro

Na jarenlang aan de Biezenstraat in Nijmegen gevestigd te zijn gaat JWR elektrotechniek verhuizen. De huidige huisvesting is midden in een woonwijk gelegen en voldoet niet meer aan de eisen. Zo geeft de interne en externe logistiek problemen en is door de sterke groei van de organisatie de huidige huisvesting te klein.

Eind 2008 zal de nieuwe huisvesting, gelegen aan de 40e straat van industrieterrein Bijsterhuizen te Wijchen, gereed zijn. Uiteraard draagt JWR elektrotechniek in dit project zorg voor alle elektrotechnische installaties. Dat dit gebeurt onder nauwlettend toezicht van vrijwel alle collega’s spreekt voor zich.

Het gebouw wordt voorzien van de meest moderne installatietechnieken. Zo wordt de verwarming geregeld door een warmtepomp met bodemopslag en zijn alle kantoren en bedrijfsruimte voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. JWR elektrotechniek zorgt ook voor een geavanceerd gebouwbeheersysteem waarbij alle installaties vanaf een pc met internetaansluiting te bedienen zijn. Dat het gebouw en omliggend terrein beveiligd wordt spreekt voor zich.

Op 1 oktober hebben alle medewerkers de gelegenheid gehad, onder het genot van een hapje en drankje de toekomstige werkplek te bezoeken en te bekijken.

Staat jouw droombaan hier niet bij maar wil je toch bij ons werken?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos van Beek