Projectbeschrijving

Bruto vloeroppervlak: 1.600m2
Opdrachtgever: Linders beleggingen
Contactpersoon: Cor Pleunis
Architect: Bouwbedrijf van Grunsven
Adviseur: eigen ontwerp
Uitvoeringstijdvak: Augustus 2009 tot november 2009
Geplande oplevering: November 2009

Jan Linders winkel Venlo-Zuid

Tien jaar later dan de bedoeling was opende onlangs het nieuwe filiaal Jan Linders in Venlo–Zuid haar deuren. Na 34 jaar heeft Supermarkt Jan Linders haar vestiging aan de Zuidsingel (voormalige veilinghal) in Venlo-Zuid verplaatst naar de nieuwe winkelruimte onder de appartementen aan de Pastoor op Heijstraat. De nieuwe Jan Linders heeft een winkelruimte van 1.600 vierkante meter waarin 16.000 artikelen staan, hiermee zal de omzet van de winkel in Zuid moeten worden verdubbeld. Op basis van een in eigen beheer vervaardigd werkomschrijving en tekeningen is een zeer moderne winkel gerealiseerd met een frisse uitstraling.

Ook hier heeft JWR elektrotechniek de aanleg en ontwerp verzorgd van alle aanwezige elektrotechnische installaties. In nauwe samenwerking met de overige bouwpartners zijn de werkzaamheden zeer prettig en naar tevredenheid van de opdrachtgever verlopen.

Staat jouw droombaan hier niet bij maar wil je toch bij ons werken?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos van Beek