Projectbeschrijving

Opdrachtgever: Ouwehands Dierenpark Rhenen

Pandasia Ouwehands Dierenpark Rhenen

JWR elektrotechniek heeft van Ouwehands Dierenpark opdracht gekregen voor de realisatie van alle elektrotechnische en beveiligingsinstallaties. Een uniek project en een mooie opdracht!

Impressiefilmpje:   https://youtu.be/26XD6LrfB6k

Pandasia uitgerust met CamTech video

30 mei is het zover. Dan zullen de reuzenpanda’s Wu Wen en Xing Ya te zien zijn in Pandasia, het nieuwste verblijf van Ouwehands Dierenpark te Rhenen.

Dit verblijf heeft een compleet Aziatisch leefgebied in traditionele Chinese sferen met bijbehorende inwoners.
Het reuzenpandaverblijf beslaat ongeveer de helft van dit gebied en bestaat uit twee delen, een apart binnen- en buitenverblijf voor het mannetje én voor het vrouwtje. Daarnaast bevinden zich er meerdere nachtverblijven, een kraamkamer, een koelcel voor bamboeopslag en een kliniek. Een restaurant met Chinees-Aziatische uitstraling en een ‘pandashop’ maken ook onderdeel uit van het project.

JWR elektrotechniek is verantwoordelijk voor het gehele elektrotechnische gedeelte inclusief, verlichting, CCTV, brandmeld- en inbraakinstallaties. Voor videobeveiliging is er gekozen voor CamTech CCTV van ARAS Security. Door dit strategisch op verschillende plaatsen te installeren, is er altijd zicht op zowel de inwoners als de bezoekers. En dat is een veilig idee!

Staat jouw droombaan hier niet bij maar wil je toch bij ons werken?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos van Beek