Projectbeschrijving
Bruto vloeroppervlak: | 13.000m2 nieuwbouw, 4.000m2 renovatie bestaande bouw |
Opdrachtgever: | Wijnen Bouw Horst |
Contactpersoon: | Ron van de Homberg |
Architect: | InTex architecten |
Adviseur: | Innax |
Uitvoeringstijdvak: | 2019 - 2021 |
Geplande oplevering: | 2021 |
Uitbreiding en renovatie Chefs Culinar te Nijmegen
Uitbreiding en renovatie Chefs Culinar te Nijmegen
Voor Chefs Culinar, leverancier van food, non-food en versproducten, in Nijmegen wordt het bedrijfspand op bedrijvenpark Bijsterhuizen uitgebreid. InTex architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp en JVZ is als hoofdconstructeur betrokken bij het project. De bouwkundige werkzaamheden worden uitgevoerd door Wijnen Bouw uit Horst. Die op zijn beurt JWR elektrotechniek heeft ingeschakeld voor realisatie van de installaties.
De nieuwbouw omvat het bedrijfspand van Chefs Culinar met koel-, vries- en aanverwante ruimten met een oppervlak van circa 13.000 m2 met een bijbehorende laadkuil. Verder wordt het bestaande kantoorgebouw via een luchtbrug verbonden met de nieuwbouw en wordt de bestaande hal ook flink gerenoveerd en uitgebreid met een visafdeling.
Aansluitend aan de uitbreiding word het bestaande pand gerenoveerd.

Staat jouw droombaan hier niet bij maar wil je toch bij ons werken?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos van Beek