Projectleider Utiliteit

JWR elektrotechniek (www.jwr.nl) is een middelgroot bedrijf waar men met ongeveer 45 goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers werkt met de modernste materialen en technieken aan een tevreden klant. Vanuit het prachtige hoofdkantoor in Wijchen bedient JWR haar klanten door geheel Nederland.

Het bedrijf kenmerkt zich door de wens voorop te willen blijven lopen! Het bedrijf is modern, goed georganiseerd en biedt de medewerkers een omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden en vrijheden. Men gaat op respectvolle en informele wijze met elkaar om, is betrokken en gemotiveerd en zet samen de schouders eronder om de ambitieuze doelen te bereiken.

JWR is groeiende en op zoek naar een fulltime:

Projectleider Utiliteit (m/v) woonachtig in de regio Arnhem-Nijmegen.

Als Projectleider heb je een uiterst zelfstandige functie, waarin je verantwoordelijk bent voor het inhoudelijk, organisatorisch en financieel bewaken van de voortgang van diverse projecten.

Je bent tevens verantwoordelijk voor de voorbereiding, maakt calculaties, stelt offertes op, maakt prijsafspraken en verzorgt de inkoop van materialen.

Je bent een belangrijke schakel tussen de opdrachtgever en de monteurs. Voor binnen en buitendienstmedewerkers fungeer je als aanspreekpunt voor het oplossen van (technische) knelpunten. Je draagt zorg voor het totale proces, van aanvraag en voortgang tot aan oplevering en nazorg van de projecten.

Je werkt gelijktijdig aan meerdere projecten, uiteenlopend in omgang en verscheidenheid.  Hiervan houdt je een nauwkeurige projectadministratie bij, bewaak je de deadlines en weet je de juiste prioriteiten te stellen.

De projecten zijn hoofdzakelijk gericht op woning- en utiliteitsbouw en betreffen zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

In deze functie werk je nauw samen met je collega’s van verschillende afdelingen en uiteraard onderhoud je veelvuldig contact met de monteurs, klanten en leveranciers.

Je directe leidinggevende is de Business Unit Manager Utiliteit.

De kandidaat:

Om deze functie tot een succes te maken, ben je vanzelfsprekend technisch onderlegd, cijfermatig sterk en communicatief vaardig. Dankzij jouw organisatorische kwaliteiten houd je overzicht en bewaak je deadlines. Je houdt, in hectische situaties, je hoofd koel en blijft flexibel. Daarnaast heb je een proactieve houding, schakel je snel en ben je uiterst klant- en oplossingsgericht.

Je brengt een afgeronde MBO+/HBO opleiding mee met aanvullende relevante technische opleidingen en liefst minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Je hebt ruime kennis van, de geldende, normen en voorschriften (NEN1010 en NEN 3140)

Ervaring met MS Office en met het Navison pakket 4PS is een pre.

Heb je interesse?

Spreekt deze functie je aan, stuur dan je CV naar Sandy Peters, HR Functionaris, via s.peters@jwr.nl.
Heb je nog vragen, neem dan contact op met Ron Festen, Business Unit Manager Utiliteit via nummer: 024-3776944.
Wij horen graag van je!