Projectleider Utiliteit

Projectleider Utiliteit (m/v) woonachtig in de regio Arnhem-Nijmegen.

Dit wordt je job!

Je start vandaag lekker vroeg. Gelukkig heb je de vrijheid om zelf je werk in te delen, zo kun je straks mooi op tijd naar huis om de kinderen van school te halen. Je pakt eerst nog een lekkere bak koffie voordat je aan de slag gaat. Nadat je je mail hebt gelezen ga je aan de slag met het nieuwe project bij de BMW dealer in Nijmegen. Jij bent tenslotte verantwoordelijk voor het inhoudelijk, organisatorisch en financieel bewaken van de voortgang van de verschillende projecten binnen JWR.

Na de lunch krijg je een telefoontje van een van de opdrachtgevers. Hij belt jou omdat je een belangrijke schakel bent tussen de opdrachtgever en de monteurs. Voor binnen en buitendienstmedewerkers fungeer je als aanspreekpunt voor het oplossen van (technische) knelpunten. Je draagt zorg voor het totale proces, van aanvraag en voortgang tot aan oplevering en nazorg van de projecten.

 

Aan het eind van de middag krijg je weer een nieuwe aanvraag binnen voor een project bij een Ziekenhuis. Je bent in jouw functie als Projectleider namelijk bezig met uiteenlopende projecten. De projecten zijn hoofdzakelijk gericht op woning- en utiliteitsbouw en betreffen zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

 

Zo, de dag zit er al weer op! Met een voldaan gevoel haal je de kinderen van school. Onderweg bel je nog snel een monteur om te vragen hoe zijn dag is verlopen. Je werkt tenslotte nauw samen met de monteurs, klanten en leveranciers!

 

Dit wordt je nieuwe werkgever

JWR elektrotechniek is een middelgroot bedrijf waar men met ongeveer 50 goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers werkt met de modernste materialen en technieken. Vanuit ons mooie hoofdkantoor in Wijchen bedient JWR haar klanten door geheel Nederland.

Het bedrijf kenmerkt zich door de wens voorop te willen blijven lopen! Het bedrijf is modern, goed georganiseerd en biedt de medewerkers een omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden en vrijheden. Wij gaan op informele wijze met elkaar om, zijn betrokken en gemotiveerd en zetten samen de schouders eronder om onze doelen te bereiken!

Wat bieden wij jou?

  • Flexibele werktijden
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Veel vrijheid
  • Leaseauto

Wie ben jij?

  • Je hebt een relevante opleiding afgerond op MBO of HBO niveau
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als Projectleider
  • Je hebt ervaring met het aansturen van monteurs
  • Je bent cijfermatig sterk onderlegd
  • Je beschikt over organisatorische kwaliteiten

Solliciteren: zo werkt het!

Ben jij net zo enthousiast over functie als wij dat zijn? Dan ontvangen wij graag jouw CV! Solliciteren is mogelijk door alléén je CV te mailen naar Inge van Alst, HR Functionaris, via recruitment@jwr.nl.

Wil je eerst nog meer weten over de functie voordat je solliciteert? Neem dan contact op met Ron Festen, Business Unit Manager Utiliteit, via 06-43446244 of r.festen@jwr.nl.

Tot snel bij JWR!