Senior Projectleider Utiliteit

JWR zoekt wegens groei een Senior projectleider Utiliteit voor 32 tot 40 uur per week

Dit wordt je job!
Vandaag start je vroeg. Gelukkig heb je de vrijheid om zelf je werk in te delen, zo kun je straks mooi op tijd naar huis om de kinderen van school te halen. Je pakt eerst nog een bak koffie voordat je aan de slag gaat. Nadat je je mail hebt gelezen ga je aan de slag met een nieuw project bij een van de toonaangevende bedrijven waar JWR haar diensten verleent. Denk hierbij aan vastgoedprojecten, parkeergarages, scholen en distributiecentra. Jij bent tenslotte verantwoordelijk voor het inhoudelijk, organisatorisch en financieel bewaken van de voortgang van de verschillende elektrotechnische projecten binnen JWR.

Na de lunch krijg je een telefoontje van een van de opdrachtgevers. Hij belt jou omdat je een belangrijke schakel bent tussen de opdrachtgever en de monteurs. Voor binnen en buitendienstmedewerkers fungeer je als aanspreekpunt voor het oplossen van (technische) knelpunten. Je draagt zorg voor het totale proces, van aansturing engineering/ontwerp, voortgang werkvoorbereiding en uitvoering, en uiteindelijk de oplevering met een tevreden opdrachtgever. Ook de overdracht aan de afdeling Service en Onderhoud t.b.v. de nazorg van de projecten behoort tot je takenpakket.

Met jouw projectmanagement ervaring weet je als geen ander bovenstaand proces in de juiste banen te begeleiden en je bent ook niet snel van je stuk gebracht door een plotselinge tegenvaller. Je denkt in oplossingen in plaats van problemen. Deze oplossingen stellen je in staat om altijd koers te houden op de gezamenlijk met de business unitmanager bepaalde doelen te bereiken.

Zo, de dag zit er alweer op! Met een voldaan gevoel haal je de kinderen van school. Onderweg bel je nog snel met je chef-monteur/uitvoerder monteur om te vragen hoe zijn dag is verlopen. Je werkt tenslotte nauw samen met het gehele projectteam, waaronder engineers, werkvoorbereiders en monteurs, maar ook met je opdrachtgevers/klanten en leveranciers.

Dit wordt je nieuwe werkgever
JWR elektrotechniek is een middelgroot bedrijf waar men met ongeveer 50 goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers werkt met de modernste materialen en technieken. Vanuit ons mooie kantoor in Wijchen bedient JWR haar klanten door geheel Nederland.

Het bedrijf kenmerkt zich door de wens voorop te willen blijven lopen! Het bedrijf is modern, goed georganiseerd en biedt de medewerkers een omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden en vrijheden. Wij gaan op informele wijze met elkaar om, zijn betrokken en gemotiveerd en zetten samen de schouders eronder om onze doelen te bereiken.

Wat bieden wij jou?
Een uitstekend salaris afgestemd op de zwaarte van de functie en afhankelijk van kennis en ervaring.
Direct een vast contract.
Werken aan projecten met een omvang tussen de € 500.000 en € 2.500.000.
Een functie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en bevoegdheid.
Gezelligheid en verbondenheid van een kleinere organisatie.
Leaseauto naar keuze.
Doorgroeimogelijkheden.

Wie ben jij?
Je hebt een relevante elektrotechnische opleiding afgerond op HBO niveau of beschikt over HBO niveau door opgedane kennis en ervaring.
Aanvullende opleiding/training op gebied van projectmanagement technieken
Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als Projectleider in een soortgelijke functie
Je hebt ervaring met het aansturen van projectteams
Je bent cijfermatig sterk onderlegd
Je beschikt over organisatorische kwaliteiten

Solliciteren: zo werkt het.
Ben jij net zo enthousiast over functie als wij dat zijn? Dan ontvangen wij graag jouw CV.
Solliciteren is mogelijk door alléén je CV te mailen naar David Verheijen via d.verheijen@jwr.nl.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met David Verheijen via 06-43446244 of via bovenstaand emailadres.

Tot snel bij JWR.