Tekenaar/ Engineer (m/v)

JWR zoekt wegens groei een Tekenaar/Engineer Utiliteit voor 32 tot 40 uur per week!

Dit wordt je job!
Voordat je aan de dag begint pak je nog snel een kop koffie. Je bent vandaag het eerste op kantoor, heerlijk die vrijheid om je werk zelf in te kunnen delen. Als Tekenaar/ Engineer heb je namelijk een uiterst zelfstandige functie, waarin jij zelf verantwoordelijk bent voor het ontwerpen en ontwikkelen van technische installaties. Je maakt zelf een eigen planning en werkindeling aan de hand van de lopende projecten in overleg met het projectteam.

Om 11:00 heb je een overleg gepland met het projectteam. Tijdens dit overleg bespreek je samen met het projectteam de door jou gemaakte werktekeningen, blokschema’s, stroomschema’s en principeschema’s. Deze zijn uiteraard door jou voorzien van de wettelijke normering van engineering en tekenen.

De dag erna overleg je met de calculator, de werkvoorbereider en de projectleider van jouw team. Samen bepaal je het meest efficiënte ontwerp voor de nieuwe opdracht die is binnen gekomen bij DHL. Tof denk je nog, vorige week een luxe villa nu een grote loods! De projecten waaraan je werkt variëren namelijk enorm in omvang. Toch werk je hoofdzakelijk voor grote Utiliteit ‘s projecten. Daarnaast werk je ook nauw samen met je collega’s van de afdelingen Service & Onderhoud en Systemen. Kortom een zelfstandige functie waarin je samenwerkt met gezellige collega’s in een organisatie met korte lijnen!

Dit wordt je nieuwe werkgever
JWR elektrotechniek is een middelgroot bedrijf waar men met ongeveer 50 goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers werkt met de modernste materialen en technieken. Vanuit ons mooie hoofdkantoor in Wijchen bedient JWR haar klanten door geheel Nederland.

Het bedrijf kenmerkt zich door de wens voorop te willen blijven lopen! Het bedrijf is modern, goed georganiseerd en biedt de medewerkers een omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden en vrijheden. Wij gaan op informele wijze met elkaar om, zijn betrokken en gemotiveerd en zetten samen de schouders eronder om onze doelen te bereiken!

Wat bieden wij jou?
Flexibele werktijden
Goede arbeidsvoorwaarden
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Veel vrijheid

Wie ben jij?
Je hebt een relevante opleiding afgerond op MBO niveau
Je hebt kennis van de geldende normen en voorschriften (NEN1010 en NEN 3140)
De tekensoftware AutoCAD / Revit en BIM kennen voor jou geen geheimen meer

Solliciteren: zo werkt het!
Ben jij net zo enthousiast over functie als wij dat zijn? Dan ontvangen wij graag jouw CV! Solliciteren is mogelijk door alléén je CV te mailen naar Inge van Alst, HR Functionaris, via recruitment@jwr.nl.

Wil je eerst nog meer weten over de functie voordat je solliciteert? Ook dan mag je met Inge van Alst contact opnemen.

Tot snel bij JWR!