Tekenaar/ Engineer (m/v)

Tekenaar/ Engineer (m/v)

Als Tekenaar/ Engineer heb je een uiterst zelfstandige functie, waarin je verantwoordelijk bent voor het ontwerpen en ontwikkelen van technische installaties. Je maakt een eigen planning en werkindeling aan de hand van de lopende projecten en je hebt hier overleg over met de project verantwoordelijke.

Je dient zelfstandig, in nauw overleg met je projectteam, werktekeningen, blokschema’s, stuurstroomschema’s, principeschema’s volgens de wettelijke normeringen te kunnen engineeren en tekenen.

In deze functie werk je samen met de calculator, werkvoorbereider en projectleider. Samen bepaal je het meest efficiënte ontwerp voor de opdrachtgever.

De projecten waaraan je werkt variëren in omvang van klein tot groot, maar je werkt hoofdzakelijk voor grote Utiliteit ‘s projecten. Daarnaast werk je ook nauw samen met je collega’s van de afdelingen Service & Onderhoud en Systemen.

De kandidaat:

Je bent een zelfstandige professional met oog voor detail, die kan presteren onder druk. Je durft verantwoording te nemen, bent communicatief vaardig en kritisch op wat je doet/maakt.

We zijn op zoek naar iemand met een positieve en collegiale instelling ter aanvulling van ons team professionals.

Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding met aanvullende relevante technische opleidingen en liefst minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Daarnaast hebt ruime kennis van, de geldende, normen en voorschriften (NEN1010 en NEN 3140) en ervaring met MS Office.

Natuurlijk ken je alle ins en outs van tekensoftware AutoCAD / Revit en BIM.

Heb je interesse?
Spreekt deze functie je aan, stuur dan je CV naar Inge van Alst, HR Functionaris, via info@jwr.nl. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Ron Festen, Business Unit Manager Utiliteit via nummer: 024-3776944. Wij horen graag van je.