1e monteurs (m/v)

Wegens uitbreiding, zoekt JWR voor de
afdeling Utiliteit:

 

1e Monteurs (m/v)

 

Wil je werken in een middelgrote  organisatie waarin je geen nummer bent en waar je je in een afwisselende werkomgeving bevindt? Zo kan het zijn dat je de ene week bezig bent met de renovatie van een winkelpand en vervolgens werkt aan een parkeergarage, BMW-garage of kantoorpand.

Onze opdrachten zijn heel divers, van klein tot groot met opdrachten in nieuwbouw- en renovatie. Je werkzaamheden bestaan uit het aanleggen en installeren van eenvoudige en complexere elektrotechnische installaties of onderdelen daarvan.

Je monteert geheel zelfstandig, aan de hand van tekeningen en werkt met de verscheidene materialen en technieken aan een tevreden klant.

Door je te presenteren als ambassadeur van JWR weet je de klanten aan je te binden.

Naast het praktisch uitvoerend werk kun je als 1e Monteur verantwoordelijk zijn voor het team waarmee je aan een opdracht werkt.  Je geeft de Monteurs instructies, signaleert afwijkingen van tekeningen en besteld specifieke onderdelen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het updaten en beheren van de werkmap, voer je tussencontroles uit en houdt je periodieke werkplekinspecties.

In deze functie onderhoudt je nauw contact met de Projectleider en Werkvoorbereider Utiliteit.

De kandidaat:

Je hebt bij voorkeur een elektrotechnische opleiding mbo-niveau, aangevuld met een VCA Certificaat. Daarnaast ben je bekend met NEN 1010 en NEN 3140.

Je werkt graag samen in een team, bent in staat om prioriteiten te stellen en gaat flexibel om met onverwachte wijzigingen van wensen van de opdrachtgever. Je bent betrouwbaar en het nakomen van afspraken is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Je hebt daarnaast leidinggevende ervaring (team van 1-5 medewerkers).

Bij voorkeur woon je in de omgeving Arnhem-Nijmegen.

Heb je interesse?

Spreekt deze functie je aan, stuur dan je CV naar Inge van Alst, HR Functionaris, via info@jwr.nl.
024-3776944.
Wij horen graag van je!