JWR

Vanuit ons mooie kantoor in Wijchen bedient JWR klanten door geheel Nederland. Het bedrijf kenmerkt zich door de wens voorop te willen blijven lopen! Het bedrijf is modern, goed georganiseerd en biedt de medewerkers een omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden en vrijheden. Wij gaan op informele wijze met elkaar om, zijn betrokken en gemotiveerd en zetten samen de schouders eronder om onze doelen te bereiken!

Leren en Werken

Als JWR hechten wij belang aan goed op geleide monteurs. Ook zien wij een groeiend tekort en goed opgeleide technici. Belangrijk is het daarom om te investeren in trainingen en  opleidingen. JWR bied volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast hebben wij goede contacten met diverse opleidingsinstituten en belangen organisaties in de regio.

Leren en werken behoort altijd tot de mogelijkheden en onze praktijkbegeleider heeft veelvuldig contact met de leerlingen.  Er zijn diverse mogelijkheden voor het aangaan van een BBL traject, stageplek of traineeship.

Onze vacatures

Chef-monteur

Bekijk vacature

1e monteur Utiliteit

Bekijk vacature

Monteur elektrotechniek

Bekijk vacature

Werkvoorbereider Utiliteit

Bekijk vacature

Engineer/Tekenaar

Bekijk vacature

Staat jouw droombaan hier niet bij maar wil je toch bij ons werken?

Doe dan een open sollicitatie en overtuig ons dat wij jou nodig hebben. JWR is altijd op zoek naar gemotiveerd personeel en waardeert het tonen van initiatief..

Ik voel me gewaardeerd bij wat ik doe, ik krijg veel nieuwe kansen.”

Monteur Utiliteit

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

  1. Telefonische intake
  2. Lekkere bak koffie waarbij we kennis maken
  3. Dag meelopen? Dit mag!
  4. Arbeidsvoorwaardengesprek
  5. Welkom bij JWR!

Medewerkers aan het woord.

Martijn en Gerard werken al jaren bij JWR. Lees hier hoe ze het vinden om bij ons te werken.

Gezellig bijkletsen met collega’s

Vanuit het prachtige kantoor in Wijchen bedient JWR haar klanten door heel Nederland. Werkplezier staat in een hoog vaandel bij JWR. We nemen dan ook tijd om gezamenlijk te pauzeren en bij te kletsen. Dit alles past bij Plezier en Prestatie waar JWR voor staat.