Werkvoorbereider Systemen en Beveiliging

Werkvoorbereider Systemen en Beveiliging

JWR zoekt wegens groei een Werkvoorbereider Systemen en Beveiliging voor 32 tot 40 uur per week!

Dit wordt je job!

Je start vandaag lekker vroeg. Gelukkig heb je de vrijheid om zelf je werk in te delen, zo kun je straks mooi op tijd naar huis om de kinderen van school te halen. Je pakt eerst nog een lekkere bak koffie voordat je aan de slag gaat. Nadat je je mail hebt gelezen ga je aan de slag met een nieuw project, namelijk een hotel in Den Haag. Er moeten nog materialen besteld worden. Jij bepaalt namelijk welke materialen er worden ingekocht. Snel door met de planning want deze hebben we volgende week nodig.

In de middag calculeer je projecten, ook kijk je naar de meer- en minderwerken. Verder ontwerp en teken je installaties en bereid je deze voor ten behoeve van de monteurs op de projecten. Je bent verantwoordelijk voor het maken van de juiste materiaalkeuze en verzorgt de inkoop daarvan. Ook assisteer je bij het plannen en voorbereiden van het periodieke onderhoud. Administratieve werkzaamheden zoals het aanleggen en archiveren van projectmappen, het opstellen van onderhoudscontracten, opleveringsbewijzen en beveiligingsgegevens behoren tevens tot je werkzaamheden. Je bewaakt continue de gemaakt afspraken, de deadlines en weet hierin telkens de juiste prioriteiten te stellen.

Eind van de dag ben je druk bezig met de rapportage. Dit doe je aan de BUM Systemen. Verder werk je nauw samen met de Monteurs, Engineers, Tekenaars en Projectleiders. Je externe contacten zijn voornamelijk, aanvragers van offertes, opdrachtgevers en toeleveranciers.

Dit wordt je nieuwe werkgever

JWR elektrotechniek is een middelgroot bedrijf waar men met ongeveer 50 goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers werkt met de modernste materialen en technieken. Vanuit ons mooie hoofdkantoor in Wijchen bedient JWR haar klanten door geheel Nederland.

Het bedrijf kenmerkt zich door de wens voorop te willen blijven lopen! Het bedrijf is modern, goed georganiseerd en biedt de medewerkers een omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden en vrijheden. Wij gaan op informele wijze met elkaar om, zijn betrokken en gemotiveerd en zetten samen de schouders eronder om onze doelen te bereiken!

 Wie ben jij?

  • Je hebt een relevante opleiding afgerond MBO of HBO niveau
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als werkvoorbereider
  • Je hebt ervaring met het aansturen van monteurs
  • Je kunt goed plannen en bent goed in het maken van calculaties

Solliciteren: zo werkt het!

Ben jij net zo enthousiast over functie als wij dat zijn? Dan ontvangen wij graag jouw CV! Solliciteren is mogelijk door alléén je CV te mailen naar Inge van Alst, HR Functionaris, via recruitment@jwr.nl.

Wil je eerst nog meer weten over de functie voordat je solliciteert? Neem dan contact op met Bjorn Verberk, Business Unit Manager Service & Onderhoud, via 06-44021380 of b.verberk@jwr.nl.

Tot snel bij JWR!