Werkvoorbereider Utiliteit

JWR zoekt wegens groei een Werkvoorbereider Utiliteit voor 32 tot 40 uur per week!

Dit wordt je job!

Je start vandaag lekker vroeg. Gelukkig heb je de vrijheid om zelf je werk in te delen, zo kun je straks mooi op tijd naar huis om de kinderen van school te halen. Je pakt eerst nog een lekkere bak koffie voordat je aan de slag gaat. Nadat je je mail hebt gelezen ga je aan de slag met het nieuwe project bij DHL. Er moeten nog materialen besteld worden. Jij bepaalt namelijk welke materialen er worden ingekocht.  Snel door met de planning want deze hebben we volgende week nodig.

Nadat je klaar bent ga je door met de calculatie van een nieuw project dat JWR heeft aangenomen. Er wordt namelijk een nieuwe BMW garage gebouwd in Nijmegen en wij doen de technische installaties, gave opdracht dus!

Na de lunch controleer je of alles nog op schema loopt van de huidige projecten. Jij bewaakt continu de gemaakt afspraken, de deadlines en weet hierin telkens de juiste prioriteiten te stellen.

Zo, de dag zit er al weer op! Met een voldaan gevoel haal je de kinderen van school. Onderweg bel je nog snel een monteur om te vragen hoe zijn dag is verlopen. Je werkt tenslotte nauw samen met de Monteurs, Tekenaars en Projectleiders van jouw team!

 

Dit wordt je nieuwe werkgever

JWR elektrotechniek is een middelgroot bedrijf waar men met ongeveer 50 goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers werkt met de modernste materialen en technieken. Vanuit ons mooie hoofdkantoor in Wijchen bedient JWR haar klanten door geheel Nederland.

Het bedrijf kenmerkt zich door de wens voorop te willen blijven lopen! Het bedrijf is modern, goed georganiseerd en biedt de medewerkers een omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden en vrijheden. Wij gaan op informele wijze met elkaar om, zijn betrokken en gemotiveerd en zetten samen de schouders eronder om onze doelen te bereiken!

 

Wie ben jij?

  • Je hebt een relevante opleiding afgerond MBO of HBO niveau
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als werkvoorbereider
  • Je hebt ervaring met het aansturen van monteurs
  • Je kunt goed plannen en bent goed in het maken van calculaties

 

 

Solliciteren: zo werkt het!

Ben jij net zo enthousiast over functie als wij dat zijn? Dan ontvangen wij graag jouw CV! Solliciteren is mogelijk door alléén je CV te mailen naar Inge van Alst, HR Functionaris, via recruitment@jwr.nl.

Wil je eerst nog meer weten over de functie voordat je solliciteert? Neem dan contact op met Ron Festen, Business Unit Manager Utiliteit, via 06-43446244 of r.festen@jwr.nl.

Tot snel bij JWR!